Privacy Policy

PRIVACY VERKLARING

Wij hechten veel belang aan de privacy van Lions leden.
In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken. We doen dit steeds in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). 

Algemene informatie organisator Lions Conventie 112B

De conventie en website worden georganiseerd en beheerd door LC Kortenberg Hertog Jan.
Zij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Uw rechten 

U hebt heel wat rechten. Hieronder kan u een duidelijk overzicht vinden van die rechten en hoe u ze kan uitoefenen. Als we u om een toestemming tot gegevensverwerking hebben gevraagd, dan kan u zelf die toestemming op elk moment opnieuw intrekken door op de Privacy & cookies Politiek knop te klikken op de website. 

  1. Gegevens inkijken
    Wilt u een overzicht krijgen van alle gegevens die de organisator in zijn bezit heeft, neem dan contact op met de organisator. Zijn email adres staat in de voettekst van elke pagina op de website.
  2. Gegevens verbeteren of aanvullen
    Zijn bepaalde gegevens die de organisator bijhoudt niet meer correct? Dan kan u die steeds laten aanpassen of aanvullen.
  3. Gegevens verwijderen
    U kan vragen om uw persoonsgegevens te verwijderen in onder andere volgende gevallen: 
         • De persoonsgegevens zijn niet langer nodig. 
         • De verwerking werd uitgevoerd met uw expliciete toestemming en u wilt deze intrekken. 
         • De persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt 
  4. Gebruik van gegevens beperken
    Een aantal gegevens verwerken we op basis van het gerechtvaardigd belang van onze organisatie in het registreren van uw inschrijving. Bent u het hiermee oneens, dan kan u zich daartegen verzetten. In de meeste gevallen zullen we aan deze vraag kunnen voldoen; tenzij er een ernstige reden is om dit niet te doen. 
  5. Rechten uitoefenen
    We helpen u graag bij het uitoefenen van uw rechten. Probeer steeds gedetailleerd weer te geven welk(e) recht(en) u wenst uit te oefenen; we proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. Om aan uw vraag te voldoen, zullen we in de meeste gevallen jouw identiteit controleren. In dat geval zal een kopie van jouw identiteitskaart gevraagd worden. Zo voorkomen we dat iemand anders jouw gegevens gebruikt of misbruikt. 

Ben u niet tevreden met ons antwoord of zoek u meer informatie? Dan kan u steeds terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be . 

Welke gegevens verzamelen we? 

Enkel Identificatiegegevens zoals naam, voornaam, telefoonnummer, emailadres en naam van uw Lions Club worden door de organisator verzameld bij de inschrijving.

Financiële gegevens zoals het bankrekeningnummer worden uitsluitend behandeld door de door u gekozen betaalprovider (ING, KBC, Belfius of Bancontact). Als organisator zien we enkel welke betaalprovider u gekozen heeft. 

Foto’s of video opnames tijdens de conferentie kunnen gebruikt worden op andere websites of sociale media van de Lions organisatie. Als u bezwaar heeft dat uw foto’s of beelden gebruikt worden, kan u dit melden aan de organisator op vernoemd email adres.

Waarom verzamelen we deze gegevens?

Uw persoonsgebonden gegevens worden enkel gebruikt om uw inschrijving te registreren en de goede gang van de conventie te waarborgen.

Iedereen ontvangt bij registratie een naambadge met de volgende informatie:

  • Uw voornaam en naam
  • De naam van uw club
  • Een indicatie dat u ingeschreven bent voor de light lunch zodat de organisatoren kunnen controleren wie tot de lunch toegelaten wordt.

Verkrijgen van de gegevens 

Gegevens worden rechtstreeks van de betrokkene bekomen bij inschrijving op de website.  

Bewaartermijn 

De organisator bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt.

Toegang tot de gegevens 

De organiserende club (LC Kortenberg Hertog Jan) heeft toegang tot de persoonsgegevens van alle deelnemers, dit in het kader van hun werkzaamheden en de organisatie van de conventie. 

Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden. 

Wijzigingen aan deze verklaring 

Deze privacyverklaring kan steeds aangepast worden. De meest recente versie kan steeds geraadpleegd worden via de website.

Laatste aanpassing: 05/03/2020